Гарбузи мої, гарбузи... Лихо мені з вами.
Ох, ті гарбузи... Лихо мені з вами. Що я тільки з вами не робила, але виходить лише каша. Сьогодні я розповім історію про чергову спробу зробити щось смачне з тими гарбузами, але звісно ж невдалу...
Оце на днях сиділи ми з МЧ ввечері, пили чай і дивились кулінарні відео на youtube. Я вже давно змирилася з неправильними пропорціями інгредієнтів у рецептах, тому готую страви з допомогою Євгена Клопотенка і ще одного веселкового чувачка Саші Дем'яненка (ох ті гендерні стереотипи). За Клопотенком я робила сирну запіканку і запіканку з цвітної капусти та броколі. Дуже смачно й легко.Ну що ж. Розподіляю незрозумілу рідину за формою. Арахіс сплив... Виглядає моя фірмова страва дуже сумно, але робити нічого, відправляю то в духовку.
Запікалось моє щастя десь годину. На вигляд ніби нічого, але коли я розрізала... Тиць, моя радість. Під чудесною рум'яною скоринкою виявилась мука.
О горе мені горе! Великий Зевс, як же ти допустив до такого? Відрізаю шматочок, виколупую муку і куштую. Ну що ж... Не все так погано. Якщо обходити ту окаянну муку стороною - то їсти можна.
Стоптала я аж три кусочки - бо гарбузова маса зі згущеним молоком виявилась досить смачною. Ввечері мене підтримав МЧ. Але вранці трапилась чергова оказія. Кірочка настільки застигла, що розрізати пиріг потрібно було бензопилою. Ще два шматочки я виколупала, а решта пішла на корму вуличному птаству. Ну що ж.. Висновки зроблені, помилки свої я зрозуміла, але... Більше переводити гарбуз на всякі сумнівні експерименти я не буду, тому молочна каша - наше все.
Прочитати про інші мої кулінарні подвиги можна тут
Дата: 25 листопада 2020
Коментарі
Дописати коментар